Contact

Ondernemingsstructuur optimaliseren

Uw onderneming is dynamisch. Past uw rechtsvorm of ondernemingsstructuur nog steeds bij de omvang van de onderneming? Hebt u de ondernemingsrisico’s voldoende op afstand gezet? Wij helpen ondernemers om objectief naar de ondernemingsstructuur te kijken. Staat het als een huis of kan er ballast over boord? Zijn er mogelijkheden om de structuur aan te passen en kan dat fiscaal neutraal? Wij maken de reële opties inzichtelijk. U kiest het best passende scenario.

Overweegt u uw onderneming te verkopen of anderen te laten participeren of personeel aan de onderneming te verbinden? Begin dan op tijd met het klaarmaken van uw ondernemingsstructuur en de onderneming voor zo’n stap.

Gaat u een andere onderneming overnemen? Dan is het goed om een beeld te hebben van de mogelijke fiscale risico’s van die onderneming. Als u die risico’s kent, staat u sterker in de onderhandelingen. En kunt u een beter voorstel doen. Wij helpen de koper met de due dilligence en de fiscale paragrafen in bijvoorbeeld het koopcontract.

Structreren Nobilis Advies