Contact

Bedrijfsopvolging

Als ondernemer weet u natuurlijk dat u op tijd over bedrijfsopvolging of verkoop van uw bedrijf moet nadenken. Maar wellicht bent u te druk met de dagelijkse werkzaamheden en is verkoop vooral iets voor “later”. Toch heeft het tijdig verkoop klaar maken van uw bedrijf voordelen waarvan u zelf ook kunt profiteren.

Opvolging Nobilis Advies

Neem de tijd

Bedrijfsopvolging aan familie of een andere partij is een belangrijk – en vaak ook emotioneel – moment. Zowel voor u als uw opvolger. En zeker als het een familiebedrijf betreft. Want is er bijvoorbeeld een geschikte opvolger en wie is dat? Hoe lang wilt u nog actief zijn en bent u er zelf klaar voor? Zeker bij een familiebedrijf kan het moeilijk zijn het bedrijf over te dragen, omdat de familieband, de onderneming en eigendomsverhoudingen op elkaar afgestemd moeten worden. Daarom is het belangrijk om voldoende tijd te nemen voor het hele bedrijfsopvolgingsproces. Zodat de volgende generatie of andere partij het bedrijf goed kan overnemen en u het bedrijf met een goed gevoel kunt overdragen.

DSC 6361X Small

Verken de mogelijkheden van onze uiteenlopende diensten.

Heeft u vragen of opmerkingen over onze dienstverlening dan verzoeken wij u onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen uw vraag/opmerking snel behandelen.

Uw gegevens

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.